WERCO - Industriële maatpanelen

Toeleveringsbedrijf voor seriematige productie van bureau– en tafelbladen voor het kantoormeubel, schoolmeubel, keukenmeubel, interieur, en projectmeubel aan industrie prijzen.

WERCO - Al 4 generaties

tevreden klanten

Onze klanten zijn allemaal evenwaardig en belangrijk
en dat reeds generaties lang.

WERCO - Innoveert mee

Door investeringen in de laatste technologische houtbewerkingsmachines, kan Werco de meest verscheidene producten leveren.

title icon
Projects we love!

Enkele uitwerkingen

Tafelbladen op maat

We hebben ervaring in alle maatwerk. Een breed assortiment aan nieuwe melamine en laminaat tafelbladen. Dit in zeer verschillende kleuren, afmetingen, en diktes. Op zoek naar een specifieke afmeting? Ook dit kan! Wij kunnen het blad op uw gewenste afmeting laten afwerken.

Display onderdelen

De bewerkingsmachines van Werco zijn zo uitgebreid en up-to-date dat ze moeiteloos een ruim aanbod houten display-onderdelen kunnen verwerken. Vanzelfsprekend is hun grootste troef de variatie in materialen, afmetingen en afwerkingen en dit op kleine en grote oplagen.

Speciale vormen

Heb je een speciale vorm nodig voor een project? Wij helpen je bij deze klus? Laat ons het materiaal op maat produceren, in elke vorm die je nodig hebt. We gebruiken professionele, computergestuurde apparatuur, waarmee we het materiaal tot op de millimeter nauwkeurig produceren. Zo kan jij je focussen op het monteren en afwerken.

Bureaubladen op maat

Alle bureaubladen van Werco zijn te gebruiken als bureaus, keukentafel, of andere toepassingen. Deze bladen zijn altijd maatwerk. De bureaubladen zijn variabel in dikte, vorm, afmeting, kleur, en plaatmateriaal (melamine, laminaat met spaanplaat, mdf, of multiplex) voorzien randafwerkingen, boringen en uitsparingen. Deze tabletten zorgen voor een kwalitatieve uitstraling voor iedere woning of bedrijfsruimte.

Meubelonderdelen

Kastonderdelen, HPL-sandwich of melamine, afgeboord, met deugelgaten, rijboringen en groeven. Volgens uw plan.

Interieur & maatwerk

Voor een interieur is er veel maatwerk nodig, dus staat dit hoog in ons vaandel. De meeste opdrachten die wij verwerken zijn maatwerk en speciale vormen of afwerkingen. Projecten kunnen uitgewerkt worden in melamine, laminaat met een drager in spaanplaat, mdf, of multiplex of in massief laminaat (bv. volkern).

background image
title icon
Bekijk hier

Onze bedrijfsvisie

Werco is een toeleverancier van maatpanelen. Sinds 1972 staan 4 generaties garant voor een langdurige professionele relatie met hun klanten. Door innovatie en maatwerk op industriële schaal zorgt Werco voor dit vertrouwen. Niks ontgaat hun controle waardoor je zeker bent van kwaliteit.

signature
Jean-Claude Coeman,
Gedelegeerd bestuurder

U KUNT REKENEN OP ONS

Maak uw ontwerp

Kies uw grondstoffen

Werco maakt uw panelen

Werco kan voormonteren, etiketteren, of verpakken

Werco levert kwalitatief en op tijd

title icon
Projecten & eindproducten

Bewerkingen

Zagen

Zagen

Op onze CNC-gestuurde Holzma opdeelzaag kunnen we kwalitatief melamine, mdf, massief laminaat, spaanplaat, en multiplex verzagen.

Frezen

Frezen

We kunnen met behulp van drie moderne CNC’s van Homag en Biesse alle vormen of uitsparingen frezen. Seriewerk wordt sneller dankzij ons automatisch beladingssysteem.

Verlijmen kantenband

Kantenband verlijmen

We kunnen rechthoekige panelen van kantenband voorzien door middel van onze dubbelzijdige IMA kantenlijmer.

Verlijmen Laminaat

Verlijmen Laminaat

Wij kunnen uw gekozen laminaat intern verlijmen op uw favoriete drager (spaanplaat, mdf, multiplex).

Boren

Boren

We kunnen met behulp van drie moderne CNC’s van Homag en Biesse uw plaatmateriaal voorzien van boringen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de montage.

Afkanten van vormen

Kanten van vormen

Onze twee Homag CNC machines laten ons toe de vreemdste vormen maar ook perfecte cirkels van kantenband te voorzien.

title icon
Duurzaam bosbeheer

Werco denkt aan morgen!

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is een label dat duurzaam bosbeheer garandeert. Concreet bevordert PEFC een bosbeheer dat milieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch levensvatbaar is.

Ons bedrijf onderschrijft het PEFC-systeem voor duurzaam bosbeheer. Sommige van onze producten dragen het PEFC-label. Dankzij dit label bent u er zeker van dat u een product koopt dat uit een duurzaam beheerd bos komt. Het duurzaam bosbeheer is gebaseerd op drie hoofdthema’s: er wordt gestreefd naar economische levensvatbaarheid, milieuvriendelijkheid, sociale bijdrage en het evenwicht tussen deze drie thema’s.

Meer informatie over PEFC vind je op www.pefc.be

title icon
Heb je speciale

Projecten?

Voor speciale vragen:  Heb je een project waarbij wij je kunnen helpen!
Bel +32 (0)51 48 91 44 of mail verkoop@werco.be ons.

Contact

48 jaar ervaring zorgt voor betere resultaten.

Werco zoekt steeds een gepaste oplossing voor uw projecten.